Cumartesi , Nisan 27 2024

Etkinlik: Sosyal Köpek Sınavı ve BH Sınavı | 23 Temmuz 2017, İstanbul

23 Temmuz 2017 tarihinde Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu tarafından SKS (Sosyal Köpek Sınavı) ve BH (Begleithund≅refakatçi/arkadaş köpek) sınavı düzenleniyor.

İstanbul, Silivri’de bulunan Kavaklı Stadı’nda gerçekleşecek olan sınava katılım her ırk ve yaştan köpeğe açık. KIF kaydını sınav alanında yaptırabiliyorsunuz. Sınavın hakemi ise Ulaş Sarıhan.

Sosyal Köpek Sınavı (SKS), öncelikle köpek sahiplerinin köpekleriyle sosyal yaşamda rahatsızlık vermeden ve rahatsız olmadan bulunmalarını test eder. Daha fazla bilgi burada: Sosyal Köpek Sınavı Nedir?

Başvuru için Köpek Irkları ve Kinoloji Federasyonu internet sitesindeki formlar bölümünde bulunan “İş Köpekleri Sınav Başvuru Formu”nun eksiksiz doldurarak [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir. Son başvuru tarihi 19 Temmuz 2017. Katılım ücretleri ise, SKS 40 TL, BH 50 TL olarak belirlenmiş durumda.

Eğer sınava ilk kez katılacaksanız, Bir Amatörün Sosyal Köpek Sınavı Macerası‘nı mutlaka okuyun!

BH sınavından bir görüntü (2016)

BH Sınavı’nda ise ilk önce köpek idarecisi bir bilgi testine girer. Kişi sınavı geçemezse köpek de sınava giremez. Sınav esnasında ise köpek ve idarecinin uyumu gözlenir, köpeğin komutlara uyması ve trafik testinden geçmeleri beklenir. BH sınav kuralları hakkında detaylı bilgiye ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tarih: 23 Temmuz 2017
Son başvuru tarihi: 19 Temmuz 2017
Yer: Kavaklı Stadı, Silivri, İstanbul
Katılım ücreti: SKS-40 TL, BH-50 TL
Başvuru: www.kif.org.tr

Bunlara da göz atabilirsiniz

Etkinlik: Can Dostları İçin Elele | 1 ve 8 Ekim Pazar

Hayvanları Koruma Günü kapsamında “Can Dostları İçin Elele” etkinlikleri İstanbul ve İzmir’de gerçekleşecek. İstanbul’da Beşiktaş …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir