Cuma , Nisan 26 2024

Etkinlik: Cheers to Kampüs Dostları Konseri

Özyeğin Üniversitesi Doğal Yaşamı Koruma Kulübü, kampüslerinde bulunan barınakta yaşayan köpekler, Kampüs Dostları yararına bir konser düzenliyor.

Tramvay adlı grubun sahne alacağı konser, 14 Aralık 2017 Perşembe günü saat 21:00 – 01:30 arasında, Suadiye’de bulunan Monc Live’da gerçekleşecek. “Cheers to Kampüs Dostları” adı verilen etkinliğin tüm geliri hayvanların beslenme ve bakım giderleri için kullanılacak.

İlgili yazı: Umudumuz Gençlikte | Kampüs Dostları

Etkinlik detayları

Yer: Monc Live Suadiye
Adres: Suadiye Mahallesi Kazım Özalp Sokak Yalman Center 60/C Kadıköy İstanbul
Tarih: 14 Aralık 2017
Saat: 21:00 – 01:30

Kampüs Dostları kimdir?

Özyeğin Üniversitesi hayvan sever öğrencileri ve çalışanları olarak Doğal Yaşamı Koruma Kulübü’nde bir araya geldik. Şubat 2013 yılında kurduğumuz kulübümüzde en başta sadece kampüs köpeklerimiz barınmaktaydı, zamanla ailemize kedilerimiz de dâhil oldu; bu nedenle ismimizi Kampüs Dostları olarak değiştirdik. Kulübümüzün en temel amaçlarından biri kampüs içerisinde barınan canlıların sağlığı, daha sonra kampüs ile pozitif etkileşimlerini sağlamak ve ömürlük yuva bulmalarını sağlamaktır.

Kampüs içi olarak sınırlı kalmayıp tüm sokak hayvanlarıyla ilgili farkındalık yaratmak da asıl hedeflerimizden biridir. Gerek kampüs içi gerek kampüs dışı faaliyetleri sürdürerek hem insanları bilinçlendirmek hem de sokaktaki dostlarımıza yardım etmek için ekibimizi sağlam zemine inşa etmeye çok dikkat ettik. Kulübümüz ne kadar gönüllü tabanlı bir oluşum olsa da sanki bir şirket yönetiyormuş gibi kulübümüzün iş planını belli alanlara böldük; veteriner, organizasyon, sosyal medya ve iletişim, etkinlik ve iş geliştirme vs. Başarımız kampüs dostlarımızın sağlığını ve hayatını etkiliyor, bu yüzden çok sıkı ve disiplinli çalışmaktayız. En çok önemsediğimiz iş bölümümüz sahiplendirme.

 

Bunlara da göz atabilirsiniz

Etkinlik: Köpek Tanışma ve Sahiplendirme Günü

ÇAKbiPATİ Derneği, köpek edinmek isteyen kişilere harika bir fırsat sunuyor ve “Köpek Tanışma ve Sahiplendirme …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir