Salı , Nisan 16 2024

Köpeğine çarpan arabanın sürücüsünden akıl almaz sözler: “Takma kafaya boşver!”

İstanbul’un Pendik ilçesinde, 16 Temmuz akşamı saat 22:30 sularında, Adnan Korkmaz’ın evin önünde gezmeye çıkardığı 10 aylık Zeytin isimli köpek, bir kamyonetin çarpması sonucunda ağır yaralandı.

Bu acı kazanın sonrasında olanlar ise akıllara durgunluk verecek cinsten.

Kazanın hemen sonrasında özel aracıyla, köpeğine çarpan kamyoneti biraz ileride durduran Adnan Korkmaz, kamyonet şoförünün kendisine “Bir köpek için mi duracağım, boşver kafana takma!” dediği ve Korkmaz’a hakaret ederek, tehditkâr bir şekilde aracı üzerine doğru sürdüğü öne sürüldü. Bu konuşmanın ardından kamyonet şoförünün olay yerinden ayrılarak kayıplara karıştığı bildirildi.

Olayın ardından Zeytin’i özel bir veteriner kliniğine götüren Korkmaz Ailesi, ilk müdahaleyi burada yaptırdı. Karnındaki açık yaralara dikiş atılan Zeytin’in şu an için hayatî tehlikesinin bulunmadığını, ancak omurgasındaki kırıklar nedeniyle belden aşağısını kullanamadığı bildirildi. Acil olarak cerrahî operasyona alınması gereken Zeytin’in tedavi masraflarının yaklaşık 5 bin TL tutacağı öngörülüyor.

Kamyonetin plakası ile birlikte polise giderek şikayette bulunan Korkmaz ailesi, şüphelinin ifadesinin alınması için polisin savcılıktan alacağı kararı bekliyor. Olayla ilgili kamera görüntüleri de alınmış durumda.

İstanbul Barosu Hayvan Hakları Komisyonu’nun bildirimine göre, “sürücünün trafik kazasında yaralanan hayvanı tedavi ettirmesi halinde bütün tedavi masrafları sigorta şirketi tarafından karşılanması” gerekiyor.

Konuyla ilgili araştırmalar ve Zeytin’in tedavisi sürerken, Korkmaz ailesi olayın peşini bırakmayacaklarını ifade etti.

Bunlara da göz atabilirsiniz

Avustralya: Koalaları Kurtarmak İçin Özel Eğitimli Köpek Bear İş Başında

Koku eğitimi verilen Bear, Avustralya yangınlarında olay yerlerinde koala arıyor ve bulduğunda sabit oturma pozisyonuna geçerek idarecisine haber veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir