Perşembe , Nisan 18 2024

Etkinlik: Hayvanlara Yardım Konseri

Can Gox, Velvele ve Sokak Lambası’nın katılacağı, sokak hayvanları ve çocuklar için düzenlenen yardım konseri, 28 Ekim’de Kılçık Mekan’da gerçekleşiyor.

“Bir.One, toplumun en zayıf halkaları olan, hayvan ve çocuklara yardım etmek için başlattığımız gönüllü bir hareket. Ve yardımınıza ihtiyacımız var. 28 Ekim’de Kılçık Mekan’da konserimiz var. Velvele, Sokak Lambası ve Can Gox; sokak hayvanları ve çocuklar için çalıp söyleyecekler.

Bir gecede dünyayı kurtaramayız, fakat bir gecede, 200 köpeğin karnını doyurabilir, onlarca çocuğun kışı rahat geçirmesini sağlayabiliriz. Yeniçiftlik ve Marmara Ereğlisi Barınakları ile çöplüklerinde yaşam mücadelesi veren köpekler bizden mama bekliyor.

Sultanbeyli’de barakalarda yaşayan çocuklar bizden giysi ve erzak bekliyor. Bir bilet alıp destek olabilirsiniz. Gelemeseniz bile bilet alıp onlara yardımınızı ulaştırabilirsiniz. Tüm dostlarımızı bekleriz.”birone

BİLET SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

Bunlara da göz atabilirsiniz

Etkinlik: Can Dostları İçin Elele | 1 ve 8 Ekim Pazar

Hayvanları Koruma Günü kapsamında “Can Dostları İçin Elele” etkinlikleri İstanbul ve İzmir’de gerçekleşecek. İstanbul’da Beşiktaş …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir