Salı , Mart 26 2024

Etkinlik: Antalya Sokak Hayvanları Festivali

Antalya’nın Muratpaşa Belediyesi, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek olan çok önemli bir festivale imza atıyor: Sokak Hayvanları Festivali

Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilecek olan sokak hayvanları festivaline davetlisiniz.

02-03 Mayıs tarihlerinde Falez-2 Park’ta ‘Sokakta Sahipsiz Hayvan Kalmasın’ sloganı ile gerçekleştirilecek festivalde iki gün boyunca konserler, dans gösterileri, ödüllü yarışmalar yapılacak, kedi ve köpek sahiplendirme, bilgilendirme, yiyecek, aksesuar standları açılacaktır.

Yarışmalara yarışmacı olarak katılabilir yada seyredebilirsiniz.

Aileniz ve/veya köpeğinizle keyifli bir hafta sonu geçirmeniz için hepinizi festivalimize davet ediyoruz.

Katılım ücretsizdir.

Ödüllü Yarışmalar

1-En güzel Köpek Yarışması: Festival alanında yapılacak olan bu yarışmaya başvurmak için 444 80 07 no’lu telefonu arayabilir yada Muratpaşa Belediyesi Hizmet Binası içinde yeralan  Turunç Masa yetkililerine Adınız-Soyadınız, İletişim Bilgileriniz Köpeğinizin ismi ve ırkını söyleyerek başvurabilirsiniz.

2-Sokak Hayvanı konulu fotoğraf yarışması: Festival öncesi yapılacak ve festivalde en iyi 20 fotoğrafın sergileneceği bu yarışmaya katılmak için çektiğiniz fotoğraflarınızı 27 Nisan tarihine kadar [email protected] adresine adınız, iletişim bilgilerinizi göndererek yada Muratpaşa Belediyesi Hizmet Binası içinde yeralan Turunç Masa yetkililerine elden ulaştırarak katılabilirsiniz.

3-Petinizin videosunu gönderin: Evinizde yer alan petinizin keyifli anlarını gönderebileceğiniz bu yarışmaya 27 Nisan tarihine kadar videonuzu  [email protected] adresine adınız, iletişim bilgilerinizi göndererek yada Muratpaşa Belediyesi Hizmet Binası içinde yeralan Turunç Masa yetkililerine elden ulaştırarak katılabilirsiniz.

Festivalde stand açarak yer almak istiyorsanız  bize 0242 321 76 64 numaralı telefondan başvurmanız yeterlidir.

Bunlara da göz atabilirsiniz

Etkinlik: Can Dostları İçin Elele | 1 ve 8 Ekim Pazar

Hayvanları Koruma Günü kapsamında “Can Dostları İçin Elele” etkinlikleri İstanbul ve İzmir’de gerçekleşecek. İstanbul’da Beşiktaş …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir