Pazartesi , Nisan 29 2024

Park girişine ‘sahte’ köpekle girilmez tabelası

Kadıköy’de sahte tabela: Park girişinde “köpekle girilmez” tabelası gören hayvansever, tabelanın sahte olduğunu öğrendi. 

Geçtiğimiz hafta Kadıköy Belediyesi’ne bağlı 19 Mayıs Parkı’na köpeklerini gezdirmek üzere giden Nurdan K., parkın girişindeki “köpekle girilmez” yazan tabelayı fark etti. Tabelanın fotoğrafının sosyal medyada paylaşılmasından sonra çok sayıda tepki aldı, ancak olayların gelişimi durumu apayrı bir yöne götürdü: Sahtecilik!

Tabelanın fotoğrafını Twitter üzerinden Kadıköy Belediyesi’ne göndererek şikâyette bulunan Nurdan K., belediyeden çok kısa bir sürede yanıt aldı. Kadıköy Belediyesi, parkta böyle bir yasağın olmadığını ve tabelanın kendilerine ait olmadığını resmî Twitter hesabından teyit etti:

Kadıköy’de yaşayan pek çok kişi, bu tabelanın belediyeye ait olmayabileceğini savundu ve haklı da çıktı. Zira Kadıköy Belediyesi kullandığı tabelalarda köpeklerin serbest bırakılmaması ya da dışkıların toplanması yönünde uyarılar koymasıyla ve sosyal sorumluluk projelerine destek vermesiyle biliniyor.

Belediye ekipleri tarafından parktan kaldırılan tabela, böyle bir yasak girişimi olmadığı için çevrede yaşayan kişileri rahatlattı. Diğer yandan, resmî bir kurum adına sahte tabela yapan ve yaptıran kişilerle ilgili işlem yapılması bekleniyor.

Bunlara da göz atabilirsiniz

Veterinere Soru Sorup Online Randevu Almak Vet Randevu ile Çok Kolay

Dostlarımızın sağlığı onlara olan sevgimiz kadar önemli bir konu. Evcil hayvan sahibi olduğunuzda veterinerlerle de …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir