Çarşamba , Mart 13 2024

Sevgililer Günü Özel: Köpeklerle Sevgiyi Paylaşmanın Yolları

Sevgililer günü için harika seçenekler hazırladık. En sondaki bonus madde gönlünüzü fethedecek!

Köpek dostu bir mekâna gidin

Köpekleri de misafir eden café ve restoran sayısı günden güne artıyor. Sevgililer gününde köpeğinizi de programınıza dâhil edebilirsiniz. Yanınıza ödül bisküvisi almayı ve köpeğiniz sessiz sakin yanınızda durduğunda onu ödüllendirmeyi unutmayın.

Şehirden uzak bir yere yürüyüşe gidin

Kalabalıktan, şehir hayatından sıkıldıysanız, fırsat bu fırsat yakın bir yere yürüyüşe gidin. Doğa ile başbaşa, sessiz ve bol oksijenli bir gün geçirin. Akşam eve döndüğünüzde ikiniz de hayatınızın en güzel uykusunu uyuyacaksınız.

Köpek parkında oynayın

Koşulsuz sevgiyi bize öğreten köpekler için en güzel hediyelerdir biri: Oyun! İster bir köpek parkında gidip yeni insan ve köpeklerle tanışın, ister oyun grubunuzu davet edin ve arkadaşlarınızla buluşun. Bu sevgililer günü oyun oynayın!

İlgili yazı: Köpeğinizle oynayabileceğiniz oyunlar

Sağlıklı bisküviler yapın

Hayat koşturmacasında her zaman sağlıklı ödül mamaları yapmaya vakit bulamayabilirsiniz. Bugün mutfağa girin ve köpeğinize en lezzetli ve sağlıklı ödül bisküvilerinden pişirin. Hazır olduktan sonra biraz oyun, biraz eğitim ve bol ödülle harika bir gün geçirin.

Elmalı Havuçlu Bisküvi | Etli Ödüller |Fıstık Ezmeli Bisküvi | Elmalı Donmuş Ödüller

Hafta sonu kaçamağı yapın

Hafta içi özel bir şey yapacak fırsat bulamadıysanız bu hafta sonu köpeğiniz ve sevdiklerinizle yola çıkın. Değişik yerler görün, havayı koklayın, kamp yapın! Köpekler yeni deneyimlere bayılır. Size de biraz uzaklaşmak iyi gelecek.

Bakım günü ilân edin

Kış aylarında köpeğinizi de kendinizi de ihmal etmeyin. Hem kendi kuaförünüzden hem de köpeğinizinkinden randevu alın ve kendinizi iyi hissetmeye bakın. Sonrasında uzun bir yürüyüş yapmayı da ihmal etmeyin.

Bağış sertifikası hediye edin

En güzel hediye paylaşmaktır. Sevgiyi kutlamak için güvendiğiniz derneklere bağış yağın, sevginizi paylaşın!

Köpekle Yaşam Derneği’ne bağış yapmak için buraya tıkla!

+Bonus: Barınak ziyareti yap, mama gönder!

Bu hafta çevrenizden gazete, örtü, battaniye, mama gibi temel barınak ihtiyaçlarını toplamaya ne dersiniz?

Ormanlarda, terk edilmiş arazilerde yaşama tutunmaya çalışan o kadar çok köpek var ki!

Gidemeseniz de onlara mama gönderebilirsiniz: Patifood Mama Kumbarası ve OrmanaMama adreslerinden dilediğiniz besleme grubunu seçin, onları yaşatın.

Bunlara da göz atabilirsiniz

Çocuklar Köpekleri Tek Başına Gezdirebilir mi?

Çocuklar ve köpekler söz konusu olduğunda sorumluluk almak bize düşüyor. Peki çocuklar köpekleri tek başına gezdirebilir mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir