Çarşamba , Mart 27 2024

2. Sokak Hayvanları Refahı Kongresi | #çünküönemsiyoruz

10-13 Mayıs 2017 tarihleri arasında Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından 2.Sokak Hayvanları Refahı Kongresi düzenleniyor.

“Çünkü önemsiyoruz” teması ile gerçekleştirilecek kongrenin amacı, kentleşmenin sokak hayvanlarına etkilerini merkeze alarak, sokak hayvanları refahı konusunda güncel gelişmeleri ve deneyimleri paylaşmak, sorumlu kurumlar arası iş birliğini arttırmak, sokaklarda yaşayan hayvanların refah seviyesini arttırmak, bu konuda yapılabilecekleri paylaşmak ve ülkemizde sokak hayvanları sorununu çözüp sokak hayvanlarının sorunlarını konuşmaya başlamak için katkıda bulunmak.

Bilimsel programda; ülkemizden ve dünyanın çeşitli ülkelerinden bilim insanlarının katkıları ile gerçekleşecek konferanslar, paneller ve serbest bildirilerin yanı sıra sokak hayvanları konusunda sorumluluk hisseden herkesin yararlanabileceği konuşmalar da yer alacak.

Kongre katılımının yanısıra sosyal medyadan da destek olmak isterseniz;

  • Facebook sayfasını beğenerek gelişmeleri takip edebilir,
  • Kongrenin internet sitesi üzerinden daha detaylı bilgi alabilir ya da iletişime geçebilir,
  • #ÇünküÖnemsiyoruz etiketi ile hayvanlarla beraber fotoğraf ve videolarınızı paylaşabilirsiniz.

Bunlara da göz atabilirsiniz

Avustralya: Koalaları Kurtarmak İçin Özel Eğitimli Köpek Bear İş Başında

Koku eğitimi verilen Bear, Avustralya yangınlarında olay yerlerinde koala arıyor ve bulduğunda sabit oturma pozisyonuna geçerek idarecisine haber veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir