Perşembe , Mart 28 2024

Kanserle savaşan Maverick’e sevgi terapisi

Florida’da yaşayan Joey Maxwell ve eşi 8 yıl önce, yuvalandırılamayan köpeklerin öldürüldüğü bir barınaktan kurtardı Maverick’i. İlk sahipleri tarafından terkedilmiş, ormanlık bir alanda yapayalnız 3 ay geçirmişti.

Maxwell’ler onu evlerine getirdiğinde bir deri bir kemikmiş Maverick. Tüm yaşadıklarına rağmen hemen sevmiş onları, anlamış bir daha terkedilmeyeceğini.

Image result for joey maxwell maverick

“Şu anki hayatında da Maverick’in karşılaştığı sorunlar var ama en azından yalnız değil” diyor ailesi. 2 yıldır lenfoma ile savaşıyor ve kemoterapi görüyor. Maverick ve ailesi kansere yenilmemek için ellerinden geleni yapıyorlar ancak durum pek de iyiye gitmiyor.

“Hayatının son günlerini yaşıyor da olsa, bu günleri depresyon ve bizim ağlamalarımızla geçirmemesine karar verdik ve en sevdiği şeyi yapmaya, dışarda dolaşarak ilgi ve sevgi görmesini sağlamak için ona şans vermek istedik” diyor Maxwell.

Kendisi artık yürüyemediği için ona tekerlekli bir araç, bir vagon yaptırmışlar. Maverick’i “Everybody Loves Maverick” adlı Facebook sayfasından takip edebilirsiniz!

Bunlara da göz atabilirsiniz

Sokak köpeklerine yönelik linç ve nefret kampanyasına son verilsin!

Hayvan Hakları Yasama İzleme Delegasyonu, bugün Beyoğlu’nda düzenlediği basın toplantısında, 4 Ocak’ta Kayseri’de bir çocuğun …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir