Perşembe , Nisan 18 2024

The Pet Art: Pırlanta değerinde fotoğraflar

Hayvanların güzel fotoğraflarını ancak onları iyi tanıyan ve çok seven fotoğrafçılar çekebilir. The Pet Art, Türkiye’deki önemli bir boşluğu profesyonel fotoğrafçılık ve sosyal sorumluluk ile dolduruyor.

3İstanbul’un Kadıköy ilçesinde yer alan stüdyolarında hayvanları ve insanlarını ağırlayan The Pet Art, çekim sonunda kendi deyimleriyle “pırlanta değerinde fotoğraflar” sunuyor. Talep doğrultusunda stüdyo çekimi, dış çekim ve özel mekân çekimi seçenekleri de mevcut. Seçilen fotoğraflarınızı gerekli dijital düzenlemeler yapıldıktan sonra, yüksek çözünürlüklü olarak 2 gün içerisinde size çevirimiçi ortamda teslim etme sözü veriyolar. Dilerseniz baskı seçenekleri konusunda da deneyimlerinden faydalanabiliyorsunuz.

Seçtiğiniz pakete ve isteğinize göre randevu alarak ölümsüz anılar yaratmanıza olanak tanıyan The Pet Art, sosyal sorumluluk konusunda da bir hayli hassas.doberman“Barınaklara destek oluyoruz”

15 dakika süren profesyonel stüdyo çekimini 10 kg kedi/köpek maması karşılığı yapıyor ve size 2 adet profesyonel fotoğraf hediye ediyorlar. Fotoğrafların dijital olarak teslim edilmesi de oldukça gelecek vaad eden ve aslında sürekli bir hizmet anlamına geliyor. Mamaları teslim ederken de size belgesini iletme sözü veriyorlar. Bu da karşılıklı güveni beraberinde getiriyor.

 

The Pet Art ile keyifli vakit geçirmek ve unutulmaz fotoğraflar elde etmek için buraya tıklayarak iletişime geçmeniz yeterli: www.thepetart.com

 

 

Bunlara da göz atabilirsiniz

Patissimo: Köpeğiniz İçin Ev Yapımı ve Katkısız Ödüller

Patissimo, köpek dostlarımızın yiyebileceği taze, ev yapımı kurabiye, bisküvi, cupcake, doğumgünü pastası ve atıştırmalıklar üreten …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir