Cuma , Mart 29 2024

Sonsuzluğa uğurladığınız dostunuzu anmanın anlamlı yolları

Onun yokluğu hayatınızı alt üst etti. Onsuz bir yaşam düşünemiyordunuz bile, ama hayat onu aldı sizden. O şimdi sonsuzlukta. Peki siz dünyada onu anmak için neler yapabilirsiniz?

1. Ağaç dikin

Kaybettiğiniz birini yaşatmanın en güzel yollarından biri ağaç dikmektir. Bahçenize ya da görebileceğiniz bir yere genç bir ağaç dikin. Zamanla o ağaç güçlenecek, dallanıp budaklanacak ve size hayatın devam ettiğini anlatacak, dostunuz ağaçlarda doğada her zaman yaşayacaktır.

nextgenmemorials.com

2. Anı ve fotoğraf defteri hazırlayın

Beraber yaşadığınız unutamadığınız anları sevdiklerinizle paylaşın. Hatta bu güzel anıları toplayıp bir anı defterine yazın ve evinizin baş köşesinde saklayın. Anılar asla yok olmaz.

Pinterest

3. Bağış yapın

Bir dostu uğurlamanın en güzel yollarından biri, onun adına ihtiyacı olan hayvanlara bağış yapmaktır kuşkusuz. İmkanınız el veriyorsa bir hayvanı tedavi ettirin, bakımını üstlenin ya da en azından besleyin. Ruhunuzu iyileştirmenin en iyi yollarından biri, bir başkasının hayatına dokunmaktır.

4. Onun en sevdiği şeyi paylaşın

Tenis topu, frizbi, elma dilimleri? Köpeğiniz en sevdiği şeyi diğer köpeklere onun adına dağıtın.

4 -

 

5. Patipedia’nın “Ölümsüz Köpekler” bölümünde anı sayfası oluşturun

Ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Onun sonsuza dek hatırlanmasını istediğinizi ve her şeyi paylaşmak istediğinizi de. Patipedia bu amaca hizmet eden bir bölüm ayırdı: “Ölümsüz Köpekler”

Anlatmak, paylaşmak istediğiniz her şeyi fotoğraflarla birlikte bize yazın, acınızı paylaşalım, dostunuza özel bir anı sayfası oluşturalım.

ee

Bunlara da göz atabilirsiniz

Ölüme anlam kazandırmak: Steve Greig ve yaşlı evlatları

Colorado’da yaşayan muhasebeci Steve Greig’in hayatındaki dönüm noktası, köpeği Wolfgang’ın 4 yıl önceki ölümü oldu. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir